Maak van jouw voornemen een succesverhaal!

Goede voornemens, elk jaar opnieuw heb je er wel een of twee. En ieder jaar opnieuw zeg je tegen jezelf: ‘deze keer gaat het lukken. Nu ga ik het echt proberen vol te houden’. Tegen beter weten in, want ergens in de verte hoor je al dat stemmetje dat bij voorbaat tettert, dat het je toch niet gaat lukken.

Zo ergens halverwege januari komen de eerste scheurtjes in je voornemens: sport je nog maar 1x i.p.v. 2x per week; pak je toch doordeweeks na een lange dag een heerlijk glas wijn met een paar nootjes erbij i.p.v. alleen in het weekend; moet je erkennen, dat het voornemen om ‘nee’ te zeggen op je werk tegen extra klussen alweer overruled is door de o zo bekende ‘ja’.

Als sneeuw voor de zon lossen je goede voornemens op door de dagdagelijkse beslommeringen en hardnekkige gewoontes. Zucht…

Maarrrr, dit jaar ga je het anders doen, gaat het je wel lukken om je goede voornemens te laten slagen! En de eerste stap voor jouw succesverhalen zet je hier door het geslaagd voornemen aan te vragen. Gratis en voor niks!

Met deze tips en trics leer je op eenvoudige wijze hoe je jouw goede voornemens ook daadwerkelijk behaalt. Praktisch, laagdrempelig en haalbaar neem ik je stap voor stap mee op weg naar succes.

Vraag nu geslaagd voornemen aan en maak van 2022 een prachtig jaar!

Laat je gegevens achter en download
jouw pdf ‘Geslaagd voornemen’. 

Je gedachten voor je laten werken

Ontspannen de dag in

Ontspannen de dag uit