Wie ik ben

Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in de mens en overtuigd van het ‘meer’ wat zich tussen hemel en aarde beweegt. Met een Indische moeder die, zoals mijn vader gekscherend zegt, aan ‘wichelroederij’ deed, zou je kunnen stellen dat het spirituele en de zoektocht naar bewustwording genetisch is bepaald. Toch duurde het tot 1998 voordat ik zelf actief aan de slag ging met deze interesses. Gehavend door een aantal pittige hobbels op mijn levenspad ben ik op zoek gegaan naar verdieping in mezelf. ‘Alles heeft een reden’ is mijn motto, maar ik kwam er alleen niet meer uit. En zo kwam ik in contact met energiewerk en het werken met de mens vanuit holistische benadering: bij een klacht niet alleen het symptoom bestrijden, maar onderzoeken waar die klacht vandaan komt en wat het je te vertellen heeft. En, wat kan een energetische behandeling hierin voor je betekenen?

In 2004 komt VortexHealing® op mijn pad. Na zelf de verrijking van Vortexbehandelingen te hebben ervaren, ben ik in 2006 gestart met het volgen van VortexHealing® trainingen. Inmiddels heb ik trainingen gevolgd in Nederland, Amerika, Spanje en Engeland tot op het hoogste level en volg ik nog steeds (nieuw ontwikkelde) Vortex trainingen. Er is een wereld voor me opengegaan. En hoewel elke training mij weer confronterende spiegels voorhoudt, is het afpellen van al die lagen (sluiers) enorm verrijkend. Vortexhealing® heeft me lichter en bewust gemaakt.

De afgelopen jaren is massage een steeds prominentere rol gaan spelen in mijn leven. Ik heb gemerkt dat naast het opruimen van issues, conditioneringen en overtuigingen d.m.v. healingen, het ook heel fijn en belangrijk is om deze in je lijf uit te werken. Verdrongen emoties, opgeslagen stress of de ‘ik heb er nu geen tijd voor en parkeer mijn gevoelens even’ zetten zich ook vast in je lichaam, bij voorkeur in het bindweefsel. Aan den lijve heb ik ervaren dat stukken die energetisch al losgelaten zijn, letterlijk in de stof vaak nog een imprint hebben achtergelaten. En hoe opgeruimd en vrij je je voelt, als holistische massage deze losmaakt. Een mooi samenspel tussen healing en massage is ontstaan.

Een holistische massage, healing of combinatie hiervan zijn waardevolle instrumenten om op liefdevolle wijze thema’s aan te gaan en te verwerken, waardoor je met meer vrijheid, plezier en ontspanning in het leven staat.

Mijn achtergrond

Geboren in 1970 in Den Haag. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma en een afgebroken rechtenstudie, in 1995 mijn HBO-diploma Facilitaire Dienstverlening behaald. Aansluitend twaalf jaar een commerciële functie uitgeoefend als senior intercedent bij een van de grootste uitzendorganisaties van Nederland en acht jaar werkzaam geweest als hr-adviseur bij een grote kinderopvangorganisatie.

Getrouwd, drie pubers in huis en een kat, die graag onze meubels gebruikt om haar nagels te scherpen. Dol op chocolade, feel good movies, zon, zee en strand.

In bezit van diploma HBO Medische Basiskennis, opleiding Holistische massage succesvol afgerond. Vortexhealing® t/m hoogste level (Manifested Intention).

 

Saskia Bakker

A healer is not someone you go to FOR healing.
A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself.