Dynamische massage/Holistic pulsing

Dynamische massage, ook pulsing genoemd, is het ritmisch schudden van het lichaam. Het is een zachte, helende massage. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Op sommige plekken stroomt het water niet (meer) vloeiend door ons lichaam en botst het tegen blokkades. Door het (afwisselend zachter en steviger) schudden en strekken wordt het water in ons lichaam in beweging gebracht. Door het pulsen worden blokkades kleiner en kunnen verdwijnen. Pulsen brengt je op een zachte en krachtige manier in je lichaam en zorgt voor een ontspannen, opgeladen gevoel.

Een dynamische of pulsmassage is een fijne massage voor mensen die zich beter in hun lijf willen voelen, mensen met bewuste of onbewuste blokkades die ze willen oplossen, of voor mensen die zich lekker willen ontspannen.

“De sessies bij Saskia helpen om me weer bewust te zijn van wat er in me leeft van binnen, via mijn lijf. Dat is soms heerlijk en ontspannend, soms ook pijnlijk.”
– J.G. 

Wil jij óók ont-moeten, ont-stressen en energie overhouden om de dingen te doen waar jíj blij van wordt?Vul je gegevens in, download direct het e-book en maak al vandaag gebruik van deze gouden tips.