Praktijkvoorbeelden

Een aantal voorbeelden, waarin Vortexhealing® verlichting kan bieden.

  • Soms lijk je vast te zitten in je leven en je begrijpt niet waar dit gevoel vandaan komt. Je hebt immers alles goed op de rit: huisje, boompje, beestje, leuke baan, en ook nog tijd voor je vrienden. En toch knaagt er iets aan je.
  • Je hebt last van vage, zeurende, fysieke pijnen, oorzaak soms bekend en vaak onbekend, dus daar zit je maar mooi mee, zo lijkt het.
  • Oververmoeid voel je je, er is niet tegen aan te slapen, de accu is leeg. Je bent er helemaal klaar mee. Ontspannen, wat is dat ook al weer?
  • Je ervaart een diep gevoel van eenzaamheid, verlies, onbegrepen zijn en houdt (onbewust) het deksel op de zo bekende ‘beerput’ uit angst voor wat er naar boven komt, als je ‘m eraf haalt. Dan maar liever al die vervelende gevoelens, of toch niet?
  • Iedereen heeft wel eens een moment dat het leven niet zo leuk lijkt, dat er een gevoel van onbehagen, ontevredenheid is. Om dit gevoel maar niet te voelen ga je nog harder werken, meer sporten of eet je de negatieve emotie weg. Een gevoel dat kan variëren van ‘is dit het?’, ‘het moet toch beter kunnen’ tot een dieper gewortelde ontevredenheid met jezelf en/of het leven, die zelfs tot (blijvende) fysieke of depressieve klachten kan leiden.
  • Negatieve en energieslurpende gedachten en gevoelens komen voort uit conditioneringen (gedragspatronen) die je (onbewust) hardnekkig vast- en in stand houdt, in de rotsvaste overtuiging deze nodig te hebben om dit leven te kunnen leven. Of omdat je niet beter weet. We zijn vergeten naar onszelf te luisteren, en lopen mee in de ratrace, ook als dit betekent dat we onszelf voorbij blijven lopen, en fysieke ongemakken of signalen van overwerkt zijn zich aandienen.
Wil jij óók ont-moeten, ont-stressen en energie overhouden om de dingen te doen waar jíj blij van wordt?Vul je gegevens in, download direct het e-book en maak al vandaag gebruik van deze gouden tips.