Healing

VortexHealing®
Vortex-energie pakt een probleem/thema bij de kern aan en deze zit vaak dieper dan wij denken. We zitten vol conditioneringen (positieve en negatieve), opgebouwd vanuit de overtuiging deze nodig te hebben om ons staande te houden in deze maatschappij. Vaak houden we vast aan deze conditioneringen, bang voor het onbekende, want wat is er enger dan los te laten en de controle over te geven? Zelfs als die conditioneringen leiden tot fysieke klachten, depressiviteit, vermoeidheid en/of andere negatieve gevoelens, lijken we nog niet in staat deze los te laten.

Met Vortex-energie verdwijnen conditioneringen, fysieke klachten, vermoeidheid en negatieve gevoelens steeds meer.

VortexHealing® is, dat er ook aan je bewustzijn wordt gewerkt. Je krijgt meer inzicht in waarom je de dingen doet en/of ervaart zoals je ze doet. Dit maakt, dat je meer afstand kunt nemen van situaties, van het verhaal waar je eerder nog in gevangen leek te zitten. Soms blijkt een probleem niet opgelost te hoeven worden, maar heb je er geen of minder last van doordat het minder grip op je heeft, je kunt het laten zijn zoals het is. Je wordt je bewust dat je een keuze hebt hoe je omgaat met pijn, het gevoel van eenzaamheid, verdriet of verlies. En dat deze negativiteit niet meer je leven hoeft te bepalen.

Vortex-energie kan gebruikt worden om energieker te worden, een diepe blokkade en/of conditionering los te laten en te integreren, of juist om te werken aan specifieke kwesties. Het kan ook gebruikt worden om iemand te gronden of te centreren en te verzorgen. Voor meer informatie over VortexHealing® bezoek “VortexHealing®”.

Behandeling
Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een behandeltafel, je wordt licht aangeraakt bij de schouders. Wat je voelt en merkt tijdens de behandeling is voor iedereen anders en verschilt per sessie. De ene keer voel je een heerlijke, diepe ontspanning. Een andere keer merk je dat er allerlei herinneringen en emoties boven komen.

Lees meer over praktijkvoorbeelden

“VortexHealing®” is a registered service mark of Ric A. Weinman. All rights reserved. Used here with permission. (c) 2000-2018