Daar was-ie dan, het driedaagse businessevent van Veronique Prins. En zoals ik in mijn laatste blog al schreef: mijn darmen waren terecht van slag, mijn hartslag piekte terecht en mijn ademhaling had wel degelijk een aanleiding om te stokken 😅. Door elkaar gehusseld, no more ‘getrut en gemuts’ excuses. Zichtbaar(der) worden is een must als ik mijn droom wil waarmaken. En dus klom ik in de spreekwoordelijke pen, snoof ik de weinige kennis die ik heb van email-programma’s weer eens op en besloot ik dapper (lees: heeeel dapper) door de bibbers heen, om naar alle (oud-) ’Sassensers’ een berichtje te sturen (oké, nog een beetje veilig was het wel). Een bericht over mijn hobbels om eindelijk eens die Inspiratiemail met enige regelmaat de wereld in te sturen. En of ze bij belangstelling zich willen inschrijven, want die AVG-wet……

Duikstrategie
Mijn rem ‘ik snap geen bal van die techniek van emailprogramma’s’, hoe waar ook, is natuurlijk niet meer dan een buitengewoon slappe smoes om maar onder de radar te blijven. Want meer zichtbaar worden en daarmee meer boven het maaiveld uitkomen, betekent een toenemende kans op, tja op wat eigenlijk? Kritiek, mensen die het niet met mij eens zijn, negatief gedoe? Hoe erg is dat? Zijn dat de mensen die ik wil raken, bereiken, helpen? Nee!

Zichtbaar zijn en staan voor je droom
Meer zichtbaar zijn betekent ook: meer mensen kunnen bereiken, die wèl graag begeleid en ondersteund willen worden op hun pad van bewustwording. Betekent jóu te bereiken, omdat je heel graag van die ellendige aangeleerde patronen af wil, je eindelijk ook nee wil kunnen zeggen als je nee voelt, je jezelf erkenning leert geven i.p.v. afhankelijk te zijn van de ‘aai over je bol’ gegeven door een ander en dat je ein-de-lijk blij bent met jezelf. Zoals een cliënt die in een scheiding zit en nog steeds gevangen in het patroon van het redden en zorgen voor haar bijna-ex. En die me dan een berichtje stuurt, dat ze is blijven staan, niet langer vanuit wilskracht, maar vanuit haar kern, en niet meer weer gevallen is in het gemanipuleer. En hoe goed ze zich daarna voelde. Of de cliënten, die al tijden struggelen op en met hun werk, er ziek van worden en dan vooral toch doorgaan, want ja, opgeven is ook zo wat. En die nu het lef hebben gevonden om vanuit hun hart te kiezen voor zichzelf, door hun angst-barrières heen. Met (gezonde) pijn in de buik, de sprong maken in het onbekende, de diepte van bewustwording in, wat de toekomst ook zal brengen.

En zie, binnen tien minuten nadat mijn berichtje de wereld in is gegaan, ontving ik al bevestiging, dat zichtbaarder worden goed is, nodig is. Aanmeldingen voor de Inspiratiemail stromen binnen en een paar uur later komen de eerste paar replyen van oud-Sassensers binnen, dat ze graag weer een afspraak willen maken, omdat hun pad een wending heeft genomen, waarbij het fijn is opnieuw ondersteuning te krijgen.

Inspiratie
Het geeft deze burger moed. Binnenkort mezelf een stukje verder stretchen en anderen, (nog) niet- Sassensers, benaderen of ze belangstelling hebben in inspiratie over bewustwording. In inzichten hoe mild te zijn voor en naar jezelf, tips te ontvangen voor stressvermindering of -preventie, oefeningen om spanning uit je lijf en geest te halen, do’s and don’ts, verhalen uit de praktijk en waardevolle quotes. Wil jij ook graag stressvrijer, energieker en meer los van beperkende overtuigingen in het leven staan? Meld je dan meteen hier aan!