Blog

Intens

25 dec 2017

INTENS, voor mij het woord dat 2017 het beste omschrijft. Een jaar waarin ik voor zeer korte tijd parttime een uitstapje maakte terug het HR vak in. Deze pittige uitstap nodig was om me te doen realiseren, dat mijn hart echt voor 100% ligt bij het fantastische werk dat ik in mijn praktijk mag doen: mensen begeleiden op hun pad van bewustwording. Ik dit als mijn levenswerk zie.

Een jaar, waarin ik zó diep heb gezeten, verschillende keren heb gedacht ‘nog meer verdriet en pijn dan dit kan ik niet dragen’ en dat er dan toch nog een schep bij kwam. En de bizarre tegenstrijdigheid dat in diezelfde periode mijn praktijk explodeerde, mensen soms zelfs een aantal weken moesten wachten voordat ze terecht konden (en dat dan ook met liefde deden!). Een jaar, waarin ik intens geluk heb mogen ervaren en mijn hart bijna ontplofte van dankbaarheid. Een jaar waarin ik me ook zó gedragen voelde door de liefde van mensen om me heen.

Het was een topjaar voor mijn ontwikkeling en mijn praktijk. Ik heb mijn diploma voor holistische massage behaald én ben supervisor geworden voor de opleiding; ben begonnen met het maken van video’s; heb een fantastische training in Amerika kunnen volgen en heb de eerste massageworkshops gegeven in mijn praktijk.

Me er meer bewust van geworden, hoeveel draagkracht en veerkracht ik in me heb, dat het doorakkeren en ontmoeten van de pijn me een rijper mens en een betere therapeut heeft gemaakt, ik anderen beter en zuiverder kan voelen en begeleiden dan ik ooit heb gekund. Nog meer ervaren dat min en plus naast elkaar kunnen bestaan. Het is én én: zwart én wit, verdriet én geluk, angst én levensvreugde. Alles is er en alles mag er zijn.

Ik wens jullie een intens prachtig, inspirerend en wervelend 2018 toe!