Blog

Iets mis met mij

Iets mis met mij

‘Er is iets mis met mij’, zegt ze, half (weg)lachend, ‘ennuh, niemand die dat mag weten…Eigenlijk is het al bizar dat ik dit nu hier hardop deel’. Haar stem ijlt weg, haar lijf duikt dieper in de stoel, ‘n beetje wegdraaiend van mij en de groep. Rationeel weet ze heus wel, dat dit niet zo is.

Lees meer
Vertragend kiezen voor jezelf

Vertragend kiezen voor jezelf

Bietje vol programma deze week. Een paar dagen in praktijk, twee dagen opleiding en vrijdag heerlijk een week met onze oudste naar Malaga. Mijn agenda zo volgeplemd met afspraken en toezeggingen, dat ik ook de avonden hard nodig heb om de boel voor elkaar te krijgen.

Lees meer
Deze keer gaat het je lukken, toch? Of…

Deze keer gaat het je lukken, toch? Of…

2024 is een week onderweg. Hoeveel voornemens zouden er al gesneuveld zijn of glijden zo langzaam richting het afvoerputje? Afvallen, meer sporten, eindelijk meer tijd voor jezelf blokken in je agenda? Je voornemen om nu eens een keer echt je grenzen aan te geven op je werk en ook privé?

Lees meer
Hoe overleef ik de feestdagen?

Hoe overleef ik de feestdagen?

Kiezen voor jezelf. Vaak al ingewikkeld in het gewoon dagelijks leven, laat staan met feestdagen. Misschien omdat er in geramd zit, dat je in de feestelijke decembermaand juist moet geven, juist met familie moet zijn of die verplichte borrels en gezellige teametentjes moet aflopen [zucht]. Want oh zo gezellig en een hoog gehalte ‘zo heurt het’.

Lees meer
Toeterende stemmetjes in je hoofd

Toeterende stemmetjes in je hoofd

Grappig dat ook ik zo’n stemmetje kan zijn, dat onverwachts tevoorschijn komt. Leuk, dat cliënten dat met me delen. Dat ze mijn stem ineens horen, als ze het even allemaal maar ingewikkeld vinden. Om hen ergens aan te herinneren, weer even bewust te maken van iets. Geeft het hen steun en richting.

Lees meer

Nog meer gratis tips om lekker in je vel te zitten!

Laat je in drie video’s aan de hand meenemen hoe je je van gestrest naar ontspannen kunt voelen met een paar gemakkelijke oefeningen.
Tips en oefeningen die je op elk moment van de dag kunt doen, die weinig tijd kosten en
die hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen.*
* wanneer je je gegevens invult, ga je akkoord met de privacy policy van Sassense